Elon Musk, Erdoğan’la görüşmesini Twitter hesabından paylaşmadı

Elon Musk, Erdoğan’la görüşmesini Twitter hesabından paylaşmadı
Gazete Pencere Haber MerkeziBirleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’na katılmak için ABD’ye giden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkevi’nde SpaceX’in kurucusu ve CEO’su Elon Musk’la görüştü.Cumhurbaşkanı...

Gazete Pencere Haber Merkezi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’na katılmak için ABD’ye giden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkevi’nde SpaceX’in kurucusu ve CEO’su Elon Musk’la görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmeye oğlu ile birlikte gelen Elon Musk, yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin ardından Türkevi’nden ayrıldı.

İletişim Başkanlığı, görüşmeye ilişkin fotoğraf ve videolar paylaşılırken aynı zamanda Twitter (X)’in sahibi olan Musk’un Twitter hesabından görüşmeye ilişkin her hangi bir paylaşım yapmaması dikkati çekti.

157 milyon takipçisi olan ve Twitter’ı aktif kullanan Elon Musk’ın son paylaşımı 17 Eylül tarihli ve saati de 19.13.

Musk son paylaşımında “How did most of the legacy media go from superheroes of free speech to supervillains of speech suppression? / Eski medyanın çoğu nasıl oldu da ifade özgürlüğünün süper kahramanlarından ifade baskısının süper kötülerine dönüştü?” diye yazdı.