Emine Şenyaşar adalet nöbetinin 28. gününde de Adalet Bakanlığı'na alınmadı

Emine Şenyaşar adalet nöbetinin 28. gününde de Adalet Bakanlığı'na alınmadı
AKP eski Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar, Ankara'da sürdürdüğü adalet arayışının 28. gününde Adalet Bakanlığı'na yine alınmadı. Urfa’nın...

AKP eski Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar, Ankara'da sürdürdüğü adalet arayışının 28. gününde Adalet Bakanlığı'na yine alınmadı.

Urfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP eski Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Yeşil Sol Parti Urfa Milletvekili Ferit Şenyaşar, Ankara’ya taşıdıkları Adalet Nöbeti’ni 28’inci gününde sürdürdü.

Ferit Şenyaşar, bugünkü nöbete katılmazken “Adalet” yazılı dövizle Adalet Bakanlığı önüne gelen Emine Şenyaşar, eşi ve iki oğlunu katledenlerin yargılanmasını, tutuklu oğlu Fadıl Şenyaşar’ın ise serbest bırakılmasını istedi. Ancak diğer günlerde olduğu gibi Şenyaşar, bugün de Adalet Bakanlığı’na alınmadı.

Adalet Bakanlığı’nda bulunan emniyet yetkilileri, daha sonra Şenyaşar’ın bakanlık önünde beklemesini engellemeye çalışıp Meclis’e kadar takip etti.