Emre Aydın: Ben Türk'üm bir sakıncası yoksa

Emre Aydın: Ben Türk'üm bir sakıncası yoksa
Trabzon'da Kuveytli turistin darp edilmesinin ardından Arap sosyal medya ağlarında "Türkiye’ye gitmeme" çağrılarının ardından bir grup iktidar yanlısı gazeteci Arapça -Türkçe "Biz bir milletiz" videosu hazırladı. Sosyal medya...

Trabzon'da Kuveytli turistin darp edilmesinin ardından Arap sosyal medya ağlarında "Türkiye’ye gitmeme" çağrılarının ardından bir grup iktidar yanlısı gazeteci Arapça -Türkçe "Biz bir milletiz" videosu hazırladı. Sosyal medya bu videoyu tartışırken; ünlü şarkıcı Emre Aydın'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Videoda Arap dünyasına Arapça seslenen gazeteciler arasında Esra Elönü, Öznur Sirene, Turan Kışlakçı, Özlem Doğan, Kemal Özer, Hikmet Genç, Taha Hüseyin Karagöz, Yakup Köse, İsmail Halis, Hacı Yakışıklı, Yusuf Alabarda, Taceddin Kuday, Yasin Aktay, Baki Kaya, Ahmet Yusuf, Nidal Siyam Türkiye'de ırkçı saldırıların kabul edilemez olduğunu belirterek Müslümanların kardeş olduğunu vurgu yaptı.

Sosyal medya, Gerçek Hayat dergisi hesabından yayımlanan videoyu konuşmaya devam ederken; ünlü şarkıcı Emre Aydın'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Aydın, X hesabından yaptığı paylaşımda "Ben Türk'üm bir sakıncası yoksa" ifadelerini kullandı.

Aydın'ın bu paylaşımı, 5 bine yakın alıntı, 30 bine yakın favorilenme ve 3 milyona yakın görüntülenme aldı.

TIKLAYIN - AKP'li gazetecilerden Arap dünyasına çağrı: Biz bir milletiz