Esenyurt dökülüyor: 1 kişi daha gözaltına alındı

Esenyurt dökülüyor: 1 kişi daha gözaltına alındı
Esenyurt'ta yaşanan tekel bayi vahşetinden sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından 2 bin 112 polisin katıldığı asayiş ve huzur denetimleri başlatıldı. İlk gün yapılan denetimler sırasında aranması olan 86 kişi yakalandı....

Esenyurt'ta yaşanan tekel bayi vahşetinden sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından 2 bin 112 polisin katıldığı asayiş ve huzur denetimleri başlatıldı. İlk gün yapılan denetimler sırasında aranması olan 86 kişi yakalandı. Ayrıca 16 silah ile bir miktar fişek, 213,47 gram uyuşturucu madde ile bir miktar uyuşturucu hap ele geçirildi. Denetimler her gün devam ederken bugün de uyuşturucu madde ile yakalanan bir kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus polisleri tarafından Esenyurt ve Bağcılar'da, "dar alan uygulaması" yapıldı. 2 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yunus polisleri tarafından Esenyurt Bağlarçesme, Balıkyolu, Pınar ve Çınar mahalleleri ile Bağcılar Fatih, Yüzyıl, İnönü ve Demirkapı mahallelerinde asayiş ve dar alan uygulaması yapıldı. Saat 19.00' da Esenyurt'ta başlayan uygulama, 22.30'a kadar sürdü. Araçları durdurulup, sürücü ve yolcuların üzeri aranırken, ehliyet ruhsatları da kontrol edildi. Esenyurt'ta yapılan uygulamada, üst aramasında uyuşturucu madde ile yakalanan bir kişi gözaltına alındı. Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapılan bir kişi de ekipler  tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan iki kişi, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. (DHA)