Esenyurt vahşetinde perde aralanıyor: Bir silahla yaralama daha!

Esenyurt vahşetinde perde aralanıyor: Bir silahla yaralama daha!
İstanbul'un Esenyurt ilçesinde borç meselesi yüzünden bir tekel bayiinde iki gencin öldürülmesi olayında her geçen gün yeni bir perde aralanıyor. Yeni ulaşılan görüntülere göre işletme sahibinin oğlu Mehmet Erzen, daha önce...

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde borç meselesi yüzünden bir tekel bayiinde iki gencin öldürülmesi olayında her geçen gün yeni bir perde aralanıyor. Yeni ulaşılan görüntülere göre işletme sahibinin oğlu Mehmet Erzen, daha önce şüpheli Servet Özer'i silahla yaraladı.

Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan tekel bayisinde cumartesi günü 00.15 sıralarında meydana gelen saldırıda, 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise ağır yaralandı. Olayla ilgili toplam 9 kişi gözaltına alınırken ilk olarak yakalanan Murat Özer tutuklandı.

Gözaltına alınan 42 yaşındaki Tarık Özer'in 1, 37 yaşındaki kardeşi Servet Özer'in  9, 39 yaşındaki Murat Özer'in  ise 3 adet kaydının olduğu öğrenilirken 18 yaşındaki Azat Özer'in ise poliste kaydının olmadığı öğrenildi.

Yaklaşık 2,5 ay öncesine ait ve ortaya yeni çıkan görüntüde, ölen Yunus Emre Erzen ağabeyi Mehmet Erzen'in tekel bayiine gelen Murat Özer'in kardeşi Servet Özer'le tartıştığı ve sonrasında tabancayla bacağından vurduğu görülüyor. Bu sırada tekel bayiinde bulunan baba Cantürk Erzen ise Servet Özer'i yaralı halde dışarıya atıyor.