Esenyurt'ta cinayetle suçlanan Tarık Özer: Niyetim konuşmaktı, pişmanım

Esenyurt'ta cinayetle suçlanan Tarık Özer: Niyetim konuşmaktı, pişmanım
İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayiinde kurşun yağdırdıktan sonra 2 kişinin ölümüne, 1 kişinin yaralanmasına neden olan şüphelilerin tamamı yakalandı. Şüpheli Tarık Özer'in ifadesinde, "Niyetim konuşmaktı, pişmanım. WhatsApp...

İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayiinde kurşun yağdırdıktan sonra 2 kişinin ölümüne, 1 kişinin yaralanmasına neden olan şüphelilerin tamamı yakalandı. Şüpheli Tarık Özer'in ifadesinde, "Niyetim konuşmaktı, pişmanım. WhatsApp paylaşımına sinirlendim. Beni küçük düşürdü" dediği öğrenildi.

Güzelyurt Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde bulunan tekel bayisinde cumartesi günü 00.15 sıralarında meydana gelen saldırıda, 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralanmıştı.

Saldırının ardından yapılan çalışmalarda Murat Özer ve Servet Özer kısa sürede yakalanmıştı. Saldırıyla ilgili aranan Tarık Özer ve Azad Özer'de yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirildi. 

A Haber'in aktardığına göre şüpheli Tarık Özer ilk ifadesinde, "Niyetim konuşmaktı, pişmanım. Whatsapp paylaşımına sinirlendim. Beni küçük düşürdü" dedi.