Esenyurt'ta işlenen cinayetin şüphelilerinin tamamı yakalandı!

Esenyurt'ta işlenen cinayetin şüphelilerinin tamamı yakalandı!
İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir tekel bayiinde 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın tüm şüphelileri yakalandı.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyada şu açıklamayı yaptı:"Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesinde...

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir tekel bayiinde 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın tüm şüphelileri yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyada şu açıklamayı yaptı:

"Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesinde meydana gelen olayın şüphelilerinden (T.Ö.) ve (A.Ö.) de yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö ve S.Ö.’den sonra T.Ö. ve A.Ö de yakalandı. Olayla ilgili şüphelilerin tamamı gözaltında.

Paylaşım yapan hesaplar incelendi

Bu konu ile ilgili sosyal medya paylaşımda bulunan 35.368 hesap arasından 9.220 hesabın bilgisayarlar tarafından yönetilen bot hesap, 5136 hesabın FETÖ bağlantılı hesap ve 2898’nin ise PKK bağlantılı hesap olduğunu tespit ettik.

Olumsuz algı oluşturmak için boşuna çabalamayın. Güvenlik güçlerimiz toplum düzenini bozanları, suç işleyenleri hukuk önüne çıkartmaya kararlıdır.

Suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir."

TIKLAYIN: Esenyurt’ta vahşet: Tekel bayi çalışanını defalarca kurşunladılar! 2 kişi hayatını kaybetti!

TIKLAYIN: Esenyurt’ta iki kişinin hayatını kaybettiği tekel saldırısında detaylar ortaya çıktı

TIKLAYIN: Esenyurt’ta öldürülen tekel bayicinin babası konuştu: Aynı mahallenin insanlarıyız, aklım ermiyor

TIKLAYIN: Esenyurt’ta öldürülen gencin babası cinayete sebep gösterilen paylaşım hakkında konuştu: “Niye icra yolladınız”

TIKLAYIN: Esenyurt’taki tekel bayi saldırısına yayın yasağı geldi