Eski AKP’li vekilden, eski Adalet Bakanı Ergin'e: 17-25 Aralık ile ilgili açıklamalarda bulunmanız gerekiyor

Eski AKP’li vekilden, eski Adalet Bakanı Ergin'e: 17-25 Aralık ile ilgili açıklamalarda bulunmanız gerekiyor
Eski AKP Kırkkale Milletvekili Kemal Albayarak,eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e, 17-25 Aralık Yolsuzluk operasyonlarıyla ilgili TBMM'de açıklama yapması için çağrı yaptı.Gazete Pencere Haber Merkezi Eski AKP Kırkkale Milletvekili...

Eski AKP Kırkkale Milletvekili Kemal Albayarak,eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e, 17-25 Aralık Yolsuzluk operasyonlarıyla ilgili TBMM'de açıklama yapması için çağrı yaptı.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Eski AKP Kırkkale Milletvekili Kemal Albayarak, eski Adalet Bakanı Saddulah Ergine’e sosyal medya hesabından çağrıda bulunarak “Algılarla, görev yapanları, yok eden olayların açığa kavuşması gerekir” dedi.

Albayarak’ın dikkat çeken paylaşımı şu şekilde;

"Eski Adalet Bakanı” Sadullah Ergin’e çağrımdır. 17-25 Aralık Yolsuzluk operasyonları ile ilgili TBMM açıklamalarda bulunmanız gerekiyor. Skandalları kapatmakla siyaset yapılmaz. Bir savcının anlattıkları korkunç. Doğru veya yanlış bu olayları sizin anlatmanız gerekiyor. Algılarla, görev yapanları, yok eden olayların açığa kavuşması gerekir. Bunlar eninde sonunda çıkartılacaktır. Bunlarla ilgili konuşmazsanız sizde bu kirliliğin koruyucusu olursunuz. Kirliliğin koruyuculuğu olmaz, bağımsız yargı bu kirlenmişliği, bir gün adalete teslim eder. Adalet herkese lazım. Arşiv unutmaz. Kirlilikle mücadele edenlerin ocakları söndürüldü. Ülkede kurumların geldiği noktaya baktıkça, titrememek mümkün mü? Yazık oluyor bu millete, ülkeye, devlete. Asıl beka sorunu, yolsuzluk, yoksulluk, yasaklardır. Tarafım bu yüzden adalettir. Kimseye düşmanlık beslemem, ayrımcılığa karşıyım. Ancak, domuzlaşan ve utanma duygusunu yitiren münafıklarla, meşru yollarla mücadele şart. Yoksulların, açların, öğrencilerin, emeklilerin, her vatandaşın haksız kazanç sahiplerinden alacağı var. Susmak çare getirmez. Toplumsal duyarlılık şart. Herkesin sorumluluğu hakikatleri çıkartmaktır. Hakikati ortaya çıkaranlara da sahip çıkıp, destek olmaktır. Mahalle ayrımcılığı ile suçlar korunamaz."