Eski Bakan Yaşar Okuyan yoğun bakıma alındı

Eski Bakan Yaşar Okuyan yoğun bakıma alındı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Okuyan hastaneye kaldırıldı. Okuyan'ın kızı Ülkü Okuyan, babasının durumunun kritik olduğunu duyurdu.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan hastaneye kaldırıldı. Okuyan'ın...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Okuyan hastaneye kaldırıldı. Okuyan'ın kızı Ülkü Okuyan, babasının durumunun kritik olduğunu duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan hastaneye kaldırıldı. Okuyan'ın kızı Ülkü Okuyan, babasının durumunun kritik olduğunu duyurdu. Okuyan babasının sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Babam Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde, dün sabah geçirdiği iç kanama sonrası müdahale edilerek yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmiştir. Durumu maalesef kritik olup, sağlığı ile ilgili gelişmeler olduğunda sizlerle paylaşacağız."

Okuyan, tedavi gördüğü hastanede çarşamba günü sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Okuyan, fotoğrafını da paylaşarak "Bu dönemi atlatacağım inanıyorum" dedi.

Yaşar Okuyan kimdir?

28 Ağustos 1950 doğumlu olan Yaşar Okuyan MHP, ANAP, DYP, HYP ve CHP dahil olmak üzere dokuz farklı partide siyaset yaptı. 1995-2002 yılları arasında Yalova milletvekili, 1999-2002 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini yürüttü.