Eski milli futbolcu Ümit Özat, Vargas'tan rahatsız: Küba Milli Takımı'nda oynayacak potansiyeli olsaydı burada oynar mıydı?

Eski milli futbolcu Ümit Özat, Vargas'tan rahatsız: Küba Milli Takımı'nda oynayacak potansiyeli olsaydı burada oynar mıydı?
Eski Milli Futbolcu Ümit Özat, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Melissa Vargas'a yönelik tepki çeken ifadeler kullandı. Özat, Kübalı oyuncunun milli takımda oynamasını kabul etmediğini söyledi.Filenin Sultanları'nın başarılı...

Eski Milli Futbolcu Ümit Özat, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Melissa Vargas'a yönelik tepki çeken ifadeler kullandı. Özat, Kübalı oyuncunun milli takımda oynamasını kabul etmediğini söyledi.

Filenin Sultanları'nın başarılı oyuncusu, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın en değerli oyuncusu seçilen Melissa Vargas bu kez de Ümit Özat'ın hedefinde. Özat, Vargas için şu ifadeleri kullandı:

"Bu ülkede doğup, bu ülkede büyüyüp, senin benim gibi bu dili konuşuyor olsaydı bunun kabul edilebilir bir tarafı vardı. Küba Milli Takımı'nda oynayacak potansiyeli olsaydı sence gelir burada oynar mıydı? Bu mu sizin bayrak, millet, vatan duygunuz? Ben bunu kabul etmiyorum.”

TIKLAYIN | Kim bu muhteşem yetenek? İşte Filenin Sultanı Melissa Vargas’ın bilinmeyen hayat hikayesi