Eyüpsultan'da otobüs devrildi: Çok sayıda yaralı var!

Eyüpsultan'da otobüs devrildi: Çok sayıda yaralı var!
İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde, İstanbul Havalimanı'nda çalışan personelleri taşıyan servis aracının devrilmesi sonucu çok sayıda vatandaş yaralandı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibinin çalışmaları...

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde, İstanbul Havalimanı'nda çalışan personelleri taşıyan servis aracının devrilmesi sonucu çok sayıda vatandaş yaralandı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibinin çalışmaları devam ediyor.

Kaza, 19.00 sıralarında Ağaçlı Mahallesi, Ağaçlı Köy Yolu'nda meydana geldi. Otobüsün devrilmesi sonucu 27 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

 Kazanın ardından olay yerine gelen servis firmasının sahibi Abdurrahim Albayrak, kazanın otobüsün freninin patlaması nedeniyle meydana geldiğini söyledi.


Otobüs, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 6 metre yükseklikte şarampole yuvarlandı. 40 işçinin bulunduğu otobüste ilk belirlemelere göre 27 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastanelere sevk edildi. 

"Çalışanlarımıza bir şey olmasın, malımın hepsi gitsin"

Olay yerine gelerek, incelemede bulunan servis firmasının sahibi Abdurrahim Albayrak, "Allah'a şükür olsun, can kaybımız yok. Çalışanlarımıza bir şey olmasın, malımın hepsi gitsin. Buraya nasıl geldiğimi bilmiyorum. Yolda ne yapacağımı bilemedim, şuurumu kaybettim. Her zaman şunu söylerim çalışanlarımıza, taşıdığımız yolculara bir şey olmasın. Önemli olan budur. Freni patlamış otobüsün, yukarısında çok rampaymış. Hastanelerle konuştuk. İnşallah can kaybı olmaz, çok kurbanlar keseceğiz. Bunlar inşaatta çalışan personeller. İnşaattan almış koğuşlara geçeceklermiş, freni boşalmış otobüsün" dedi. (DHA)