Fahrettin Koca’dan elektronik sigara uyarısı: Bilgilendirici video yayınlandı

Fahrettin Koca’dan elektronik sigara uyarısı: Bilgilendirici video yayınlandı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından elektronik sigaraların zararlarına ilişkin bilgilendirici video yayınladı.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, elektronik sigaraların zararlılığına ilişkin bilgilendirme videosu...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından elektronik sigaraların zararlarına ilişkin bilgilendirici video yayınladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, elektronik sigaraların zararlılığına ilişkin bilgilendirme videosu yayınladı. Koca, “Elektronik sigaralarda ısıtılmış tütün ürünleri olduğu için yanma esnasında bu sigaraların yapımında kullanılan kablolar, metaller de yanmakta, bazı metaller ve mineraller açığa çıkmaktadır” dedi.

Koca sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde;

Elektronik sigaralar daha da zararlı: “Halk arasında elektronik sigaraların zararsız olduğu yönünde bir kanı var. Oysa elektronik sigaralarda ısıtılmış tütün ürünleri olduğu için yanma esnasında bu sigaraların yapımında kullanılan kablolar, metaller de yanmakta, bazı metaller ve mineraller açığa çıkmaktadır. Nikotinin ve diğer katkı maddelerinin üzerine bir de metal etkileri eklenmektedir.” Uzmanımız anlatıyor: