Fatih Altaylı ile Mustafa Varank arasında Togg tartışması: "Bak Mustafa Efendi..."

Fatih Altaylı ile Mustafa Varank arasında Togg tartışması: "Bak Mustafa Efendi..."
Gazeteci Fatih Altaylı, kendi YouTube kanalındaki yayında Türkiye'nin yerli marka otomobili Togg'u övdü. Bunun üzerine AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Altaylı'yı sponsor aramakla itham etti. Bu yakıştırmaya çok kızan Altaylı,...

Gazeteci Fatih Altaylı, kendi YouTube kanalındaki yayında Türkiye'nin yerli marka otomobili Togg'u övdü. Bunun üzerine AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Altaylı'yı sponsor aramakla itham etti. Bu yakıştırmaya çok kızan Altaylı, Varank'a sert çıktı.

Fatih Altaylı, kendisine yöneltilen "Togg alır mısınız?" sorusuna, "Togg alırım. Bu sabah bir mühendis abimle konuştum, Togg kullanmış, bayılmış. Özellikle içi çok güzel. Ön tarafı komple led ekran. Bu kadar iyi led ekran emin olun ki Porsche’de yok. Çok şık yapmışlar. Son derece geniş, ferah, konforlu" şeklinde yanıt verdi.

Altaylı'nın sözleri sosyal medya platformu Twitter'da paylaşıldı. Bu paylaşımlardan birini alıntılayan eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Opsiyonlu devam eden Ciner sponsorluğu yetmemiş olacak ki yeni sponsor arayışları başlamış…" yorumunda bulundu.

"Edepli ol"

Kısa süre önce Habertürk TV ve Habertürk gazetesinden ayrılan Altaylı, bu yoruma çok kızdı. Altaylı Varank'a şu karşılığı verdi:

"Bak Mustafa Efendi. Sponsorla çalışan adam arıyorsan çevrene ve aynaya bak. Seviyen benim inemeyeceğim kadar aşağıda olduğu için bu kadarla yetin. Edepli ol.

Yoksa Togg kötü araba da ben o arabaya iyi diyerek sponsor mu arıyor oluyorum?"