Fatih Portakal bıraktı

Fatih Portakal bıraktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sık sık sert sözlerle hedef aldığı Fox TV Anahaber sunucusu Fatih Portakal’ın istifasının yankıları sürerken, Fox ana haber bülteninin yeni sunucusunun Selçuk Tepeli olduğu öğrenildi.FOX Haber’in...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sık sık sert sözlerle hedef aldığı Fox TV Anahaber sunucusu Fatih Portakal’ın istifasının yankıları sürerken, Fox ana haber bülteninin yeni sunucusunun Selçuk Tepeli olduğu öğrenildi.
FOX Haber’in Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’le konuştuğunu sosyal medya hesabından açıklayan gazeteci Candaş Tolga Işık, bundan böyle Fox Ana Haberi, Portakal’ın yerine Selçuk Tepeli’nin sunacağını duyurdu.
FOX TV, Fatih Portakal’ın kanal yönetiminden emekliliğini istediğini açıklarken Portakal, istifasını sosyal medya hesabından “10 yıldır gurur duyarak çalışıp, birlikte keyifle yol aldığım @foxhaber’den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim” ifadeleriyle duyurdu.
Portakal istifasının nedenini ise “Sadece, ‘Ne yapmak istiyorum?’ sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdendi. Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Kararı bu kadar net verdim “ ifadeleriyle izah etti.
Ailesi İzmir’de yaşayan Portakal’ın, hafta içi İstanbul’da çalışıp hafta sonu ailesinin yanına gittiğini belirten bir yakını, ailesine daha çok zaman ayırmak için bu kararı verdiğini söyledi.
Portakal’ın istifanın ardından boşalan ana haber koltuğuna ise bir süre önce Habertürk Yayın yönetmenliğinden istifa eden Selçuk Tepeli’nin oturacağı öğrenildi. Tepeli, iktidara yakın medya sitelerinin Portakal’ın yerine aday gösterdiği 4 isimden biriydi.