Fatih Portakal yayına giren haberi beğenmedi, çalışanları ekrandan eleştirdi, "Ben bu habere adımı veriyorum…”

Fatih Portakal yayına giren haberi beğenmedi, çalışanları ekrandan eleştirdi, "Ben bu habere adımı veriyorum…”
Gazeteci Fatih Portakal, Sözcü TV'de sunuculuğunu yaptığı ana haber bülteninin içindeki bir haberin seslendirmesini beğenmedi; dış sesi canlı yayında çok sert eleştirdi.Canlı yayında "Dış sesi beğendiniz mi?" diye soran Portakal,...

Gazeteci Fatih Portakal, Sözcü TV'de sunuculuğunu yaptığı ana haber bülteninin içindeki bir haberin seslendirmesini beğenmedi; dış sesi canlı yayında çok sert eleştirdi.

Canlı yayında "Dış sesi beğendiniz mi?" diye soran Portakal, "Ben beğenmedim" dedi, sonra da eleştirinin dozunu artırdı

"Her şey benim sorumluluğumda" diyerek haberi hazırlayan çalışana sinirlenen Portakal, "Haberin her şeyinden sorumluyum çünkü ben bu haber bültenine adımı verdim. Aynı özveriyi haberin içeriğinde de görmek isterim. Ta montajından seslendirmesine kadar her şey benim sorumluluğumda. Bu dış ses için de sizden özür diliyorum" şeklinde konuştu.

"Haber merkezi olmasa esameniz okunmaz"

Fatih Portakal'ın ağır eleştirisi sosyal medyada çok fazla tepki topladı. Birçok gazeteci, Portakal'ın üslubuna dikkati çekti. Gazeteci Canan Kaya, "Çalıştığınız kanallardaki haber merkezleri olmasa, adınızın esamesi okunmaz. Deneyim, tecrübe bir hata varsa onu profesyonelce düzeltmeyi gerektirir. Çok ayıp Fatih Bey, çok ayıp!" sözleriyle haberi hazırlayan emekçileri savundu.