Fatih Portakal'ın eleştirdiği "dış ses" haberi böyle seslendirdi

Fatih Portakal'ın eleştirdiği "dış ses" haberi böyle seslendirdi
Sözcü TV'de ana haber sunan Fatih Portakal, bir haberin beğenmediği seslendirmesini yapan basın emekçisine canlı yayında çıkıştı. Portakal'ın sinirli anları çokça tepki toplarken söz konusu "dış ses" de merak edildi.Fatih...

Sözcü TV'de ana haber sunan Fatih Portakal, bir haberin beğenmediği seslendirmesini yapan basın emekçisine canlı yayında çıkıştı. Portakal'ın sinirli anları çokça tepki toplarken söz konusu "dış ses" de merak edildi.

Fatih Portakal, çalışma arkadaşını, “Haberin her şeyinden sorumluyum çünkü ben bu haber bültenine adımı verdim. Aynı özveriyi haberin içeriğinde de görmek isterim. Ta montajından seslendirmesine kadar her şey benim sorumluluğumda. Bu dış ses için de sizden özür diliyorum" ifadeleriyle sert bir şekilde eleştirdikten sonra sosyal medya kullanıcıları ve bir çok gazeteciden tepki gördü.

Canlı yayında eleştirilen basın emekçisi ise zorlu çalışma koşulları göz önünde bulundurularak ve üslubun önemi vurgulanarak savunuldu.

Fatih Portakal'ın eleştirisi birçok kez paylaşıldı ancak söz konusu "dış ses" de merak konusu oldu. İşte bahse konu haberin seslendirmesi...