Gazeteci Afşin Yurdakul, Habertürk'e veda etti: Bu meslek büyük bir kıskaçta

Gazeteci Afşin Yurdakul, Habertürk'e veda etti: Bu meslek büyük bir kıskaçta
Habertürk TV'de "HT 360" programını hazırlayıp sunan gazeteci Afşin Yurdakul, 10 yıldır görev yaptığı Habertürk TV'den istifa etti. Yurdakul'un son yayınında yaptığı veda konuşması, izleyenleri etkiledi.Habertürk'te HT 360...

Habertürk TV'de "HT 360" programını hazırlayıp sunan gazeteci Afşin Yurdakul, 10 yıldır görev yaptığı Habertürk TV'den istifa etti. Yurdakul'un son yayınında yaptığı veda konuşması, izleyenleri etkiledi.

Habertürk'te HT 360 programını hazırlayıp sunan Afşin Yurdakul, Habertürk'e veda ettiğini canlı yayında duyurdu.

"Hep krizlerle boğuştuk"

Yurdakul veda konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün bu ekranda son yayın. 10 yıl çok uzun bir süre. Bu ekrandayken hep krizlerle boğuştuk diyebilirim. Tüm birimlerde omuz omuza çalıştığımız arkadaşlarıma ve izleyicilere teşekkür ediyorum. Bu kısım belki en duygulu olanı olacak, beni hep 'Dünyada en iyisi neredeyse git öğren evladım sonra gel ülkende hizmet et' diye yetiştiren rahmetli anneme ve canım babama teşekkür ediyorum.

"Ülkeme de hakkıyla demokrasi, adalet, refah, ferahlık diliyorum"

Bu meslek büyük bir kıskaçta; demokrasi olmadan, hukukun üstünlüğü olmadan, ifade özgürlüğü el üstünde tutulmadan nefes alamaz. Nefes aldırmak hepimizin görevi. Dünyanın bu kritik zamanında ülkeme de hakkıyla demokrasi, adalet, refah, ferahlık diliyorum. Türkiye'nin bütün renkleri, bütün renklerine emanet olsun. Allah'a ısmarladık."