Gelecek Partili Selçuk Özdağ: "Seçim, diretilen adaylarla değil direnen adaylarla kazanılır!"

Gelecek Partili Selçuk Özdağ: "Seçim, diretilen adaylarla değil direnen adaylarla kazanılır!"
Gelecek Partisi Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, 2024 yerel seçimini kaybetmenin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin (CHS) tescillenmesi anlamına geleceğini söyledi. Özdağ, "Seçim, diretilen adaylarla değil halkı için direnen...

Gelecek Partisi Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, 2024 yerel seçimini kaybetmenin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin (CHS) tescillenmesi anlamına geleceğini söyledi. Özdağ, "Seçim, diretilen adaylarla değil halkı için direnen adaylarla kazanılır" dedi.

Partiler yerel seçim çalışmalarına başlarken siyasetin gündeminde de aday ve ittifak tartışmaları öne çıkmaya başladı.

Genel seçimde 6'lı Masa'nın üyesi olan ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen Gelecek Partisi'nin Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, sosyal medya hesabında 2024 seçimine dair bir paylaşım yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun, istenmemesine rağmen kendi adaylığında direttiği iddiaları tazeliğini korurken Özdağ, "Seçim, diretilen adaylarla değil halkı için direnen adaylarla kazanılır" ifadelerini kullandı.

"Kaybedildiği taktirde bu bir yol kazası da olmayacak"

Özdağ'ın paylaşımı şöyle:

"Önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı olmak dışında bir seçeneğimiz yoktur. Kaybedildiği taktirde bu bir yol kazası da olmayacaktır. O zaman birilerinin iddia ettiği bu CHS gerçekten de tescil edilmiş olur. Seçim, diretilen adaylarla değil, halkı için direnen adaylarla kazanılır."