Gelecek Partili Serkan Özcan'dan "Taksi plakası en az 20 milyon TL olmalı" diyen Eyüp Aksu'ya: "Kaynaklar bu yağmacılara akıyor!"

Gelecek Partili Serkan Özcan'dan "Taksi plakası en az 20 milyon TL olmalı" diyen Eyüp Aksu'ya: "Kaynaklar bu yağmacılara akıyor!"
Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun taksi plakası fiyatlarıyla ilgili beklentisini ağır cümlelerle eleştirdi. Özcan, "Benim plaka alırken sattığım daire şu anda 20 milyon...

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun taksi plakası fiyatlarıyla ilgili beklentisini ağır cümlelerle eleştirdi. Özcan, "Benim plaka alırken sattığım daire şu anda 20 milyon TL" diyen Aksu'ya yönelik, "Öyle bir rant kitlesi var ki ülkede doymak bilmiyor!" ifadelerini kullandı.

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, taksi plakalarının düşük fiyatlı olduğunu, en az 20 milyon TL olması gerektiğini ifade etti. Aksu, "Taksi plakası şu anda 7 milyon TL, yerlerde sürünüyor. Çok ucuz. En az 20 milyon TL olmalı. Benim plaka alırken sattığım daire şu anda 20 milyon TL" dedi.

"Toplumun kaynaklarını resmen yağmalıyor!"

Gelecek Partisi Serkan Özcan, Aksu'nun bu talebine sosyal medyadan yanıt verdi. Aksu'yu çok ağır bir dille eleştiren Özcan, şu ifadeleri kullandı:

Öyle bir rant kitlesi var ki ülkede doymak bilmiyor! Ne o takside çoluk çocuğunun rızkının peşinde olan şoförü düşünüyor ne de adaletsiz biçimde sahip olduğu plaka rantını! Oy gücüyle siyaseti arkasına alan herkes, toplumun kaynaklarını resmen yağmalıyor! Ülkenin kaynakları; plakaya, konuta, arabaya sıkışmış ama umrunda değil! Eğitimli, fikir sahibi, vicdanlı kitlelere akmayan kaynak bu yağmacılara akıyor!