Gri pasaport skandalının faillerine Erdoğan’dan ödül

Gri pasaport skandalının faillerine Erdoğan’dan ödül
Gri pasaportla yurt dışına insan kaçırma haberlerine konu olan Elazığ Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ve Malatya Yurtbaşı Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül aldı.AK Parti...

Gri pasaportla yurt dışına insan kaçırma haberlerine konu olan Elazığ Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ve Malatya Yurtbaşı Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül aldı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlediği gençlik festivalinin açılışını gerçekleştiren Erdoğan, ‘Yerel Yönetimler ve Gençlik Proje Yarışması Ödül Töreni’nde ‘gençlere yönelik fiziki, kültürel ve sportif yatırımlara ağırlık veren’ belediye başkanlarına ödül verdi. Erdoğan’ın ödül takdim ettiği başkanlar arasında Elazığ Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ve Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da yer aldı.

Çınar ve Kaya’nın ödülleri, ‘ilçelerinde gerçekleştirdikleri sosyal, kültürel ve sportif yatırımlarından’ dolayı aldığı belirtildi.