Güntekin Onay'ın "senden tiksiniyorum" sözlerine Melih Gökçek'ten yanıt: Sana saman göndereyim oyalan

Güntekin Onay'ın  "senden tiksiniyorum" sözlerine Melih Gökçek'ten yanıt: Sana saman göndereyim oyalan
A Milli Kadın Voleybol Takımı, finalde Sırbistan'ı yenerek Avrupa şampiyonluğuna ulaştı. Filenin Sultanları sayesinde tarihimizde ilk kez yaşadığımız başarı sonrasında eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,...

A Milli Kadın Voleybol Takımı, finalde Sırbistan'ı yenerek Avrupa şampiyonluğuna ulaştı. Filenin Sultanları sayesinde tarihimizde ilk kez yaşadığımız başarı sonrasında eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, milli yıldız Ebrar Karakurt'u hedef göstererek ''Sultan Abdülhamid'e laf eden Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı.'' dedi. Ünlü yorumcu Güntekin Onay, Gökçek'in ifadelerine sosyal medyadan yanıt vererek adeta ateş püskürdü. Onay, Gökçek'e ''Bu ülke senden tiksiniyor! Vatandaş olarak ben de tiksiniyorum!'' sözlerini kullandı. Gökçek'ten yanıt gecikmedi: "Kendini hatırlatmak, solculara, LGBT’lilere yaranmak için bana mı sataşıyorsun? Sana saman göndereyim oyalan."

Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik eden eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, milli yıldız Ebrar Karakurt için " Sultan Abdülhamid'e laf eden Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı." ifadelerini kullanmasına ünlü yorumcu Güntekin Onay tepki gösterdi. Onay, Gökçek'e "Bu ülke senden tiksiniyor! Vatandaş olarak ben de tiksiniyorum! Kimse bu vatandaşın hakkını gasp edemez." dedi.

"Tanzimat Artıklarının Milli Takımda Yeri Olmamalı"

Melih Gökçek yaptığı açıklamada, "Bayanlar Türk Milli Voleybol Takımı'nın Avrupa şampiyonluğunu tebrik ediyorum. Türk sporuna son on senedir satın cumhurbaşkanımızın katkıları dolayısıyla hemen her branşda gelen şampiyonluklar dolayısıyla sayın cumhurbaşkanımıza çok şey borçluyuz. Not: Ebrar konusunda tek geri adımımız yoktur biline… Sultan Abdülhamid'e laf eden Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı." ifadelerini kullandı.

"Yeter, sayın gökçek!"

beIN Sports yorumcusu Güntekin Onay, Gökçek'e, "Bu ülke senden tiksiniyor! Vatandaş olarak ben de tiksiniyorum! Kimse bu vatandaşın hakkını gasp edemez. Lütfen bu ülkenin emekçisini, memurunu, garibanını biraz düşünüyorsan ses etme artık! Yeter , Sayın Gökçek!" dedi.

Tarihi zafer sonrası Ebrar Karakurt'u hedef gösteren Melih Gökçek'e Güntekin Onay ateş püskürdü: Bu ülke senden tiksiniyor

"Senden korkan senin gibi olsun!"

Gökçek'e sert ifadelerle yüklenen Onay, "Melih Gökçek! Senin de ne iş yaptığın? Nasıl para kazandığın belli değil! Yolsuzluk iddiaları tavan yapmış! Sen ne iş yapıyorsun da böyle bir servetin var? Kamuoyuna bir açıklarsan çok mutlu olacağız? Hadi bekliyoruz! Senden korkan da senin gibi olsun, hadi yaz! Nasıl zengin oldun? Sen kimsin?" ifadelerini kullandı.

Tarihi zafer sonrası Ebrar Karakurt'u hedef gösteren Melih Gökçek'e Güntekin Onay ateş püskürdü: Bu ülke senden tiksiniyor

"Sana saman göndereyim oyalan"

Bu ifadelerin ardından Melih Gökçek ise sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı:

"Fosil… Piyasadan Silindin… Seni Adam Yerine Koyan Yok… kendini hatırlatmak, solculara, lgbt’lilere yaranmak için bana mı sataşıyorsun? Sana saman göndereyim oyalan…"

Milli takımı destekleyenleri suçladı

Gökçek ayrıca, Milli takımı destekleyenleri "İslam, Osmanlı ve Erdoğan düşmanlığı" ile suçladı.

Gökçek şu ifadeleri kullandı:

"ISLAM’A, OSMANLI’YA, ERDOĞAN’A, ABDÜLHAMİD’E DÜŞMAN OLANLARIN DERDİ MİLLİ TAKIMI KUTLAMAK DEĞİL, HAYATTA BULAMAYACAKLARI BAŞARIYA AKILLANINCA SAHİP ÇIKMAK… ELBETTE GENÇ BAYANLARIN GAYRETİNİN BAŞARIDA PAYI BÜYÜKTÜR. AMA BU BAŞARININ ALTINDAKİ EN BÜYÜK İMZA TARTIŞMASIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR… VE BU BAŞARI 100.YILDA ÜLKENİN BAŞARISIDIR… İKTİDARIN SPORA VERDİĞİ ÖNEMİN NETİCELERİDİR. HİÇ YIRTINMAYIN BU BAŞARININ ALTINDAN CHP ÇIKMAZ, LBGT HİÇ ÇIKMAZ. BAK BAŞARININ ALTINDA LİDERİN SPORA OLAN AŞKI YATIYOR. TEŞEKKÜRÜ ÖĞRENİN…"