Halk TV: "Görkemli Hatıralar" programımız Eren Erdem’in talimatıyla engellenmeye çalışıldı

Halk TV: "Görkemli Hatıralar" programımız Eren Erdem’in talimatıyla engellenmeye çalışıldı
Halk TV'de "Görkemli Hatıralar" programını yapan Serhan Asker, Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Tarihi Kırkgöz Hanı'nda gerçekleştirilecek olan yayının CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in talimatıyla engellendiğini...

Halk TV'de "Görkemli Hatıralar" programını yapan Serhan Asker, Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Tarihi Kırkgöz Hanı'nda gerçekleştirilecek olan yayının CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in talimatıyla engellendiğini söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, dün CHP'nin, Halk TV ile arasındaki protokolü tek taraflı feshettiğini bildirmişti. Açıklamada, "Halk TV isimli televizyon kanalı ile partimiz arasında yapılmış olan ve Anayasa Mahkemesi ve Sayıştay denetimine tabi 1 Ocak 2023 tarihli protokolün 6.3. maddesi kapsamında, partimiz tek taraflı fesih hakkını kullanmış, Halk TV ile tüm ilişkimiz sona ermiştir." denilmişti.

Halk TV, 'Görkemli Hatıralar' isimli programının bugünkü çekiminin CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem’in talimatıyla engellenmeye çalışıldığını yazdı.

Programın sunucusu Serhan Asker'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili Görkemli Hatıralar izleyicileri. Bugün Antalya Döşemealtı'nda tarihi Kırkgöz Hanı'nda büyük hazırlıkları yapılan program ne yapmaya çalıştığı belli olmayan bir CHP Genel Başkan Yardımcısı'nın talimatıyla iptal edildi." ifadesini kullandı.

Halk TV'de yer alan haberde, "Han’da çekilmesi planlanan yayına izin verilmemesinin ardından Serhan Asker ve çalışma arkadaşlarımız çekimi han dışına taşımak zorunda kaldı" denildi.