Hande Baladın'ı asitle tehdit eden şahısın ifadesi ortaya çıktı: Kendisine duygusal bir yakınlık hissetmeye başladım

Hande Baladın'ı asitle tehdit eden şahısın ifadesi ortaya çıktı: Kendisine duygusal bir yakınlık hissetmeye başladım
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı yüzüne asit atmakla tehdit eden Mustafa N. isimli şahıs için düzenlenen iddianamede 2 yıldan 5 yıla kadar cezalandırılması talep edildi. Mustafa N.'nin ise ifadesinde, "Sosyal medya hesabıma düşen...

Milli voleybolcu Hande Baladın'ı yüzüne asit atmakla tehdit eden Mustafa N. isimli şahıs için düzenlenen iddianamede 2 yıldan 5 yıla kadar cezalandırılması talep edildi. Mustafa N.'nin ise ifadesinde, "Sosyal medya hesabıma düşen reklamlarda firmanın yüzü olan Hande Baladın isimli şahısı gördüm. Kendisine ulaşmaya çalışıp reklamları engellemek istedim. Bu süreçte kendisine duygusal bir yakınlık hissetmeye başladım" dediği ortaya çıktı.

Milli voleybolcu Hande Baladın, sosyal medya hesabı üzerinden bir kişi tarafından tehditlere maruz kalmıştı. Baladın, bunun üzerine "Can güvenliğim yok. Korkuyorum" diyerek savcılığa başvurdu. "Yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit edildiğini ileri süren Baladın, söz konusu kullanıcıdan şikayetçi oldu.

Sanık Mustafa N. Bakırköy'de yakalanarak tutuklandı. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde kaydı olduğu aynı zamanda hastanede teknik personel olarak çalıştığı da belirlenen Mustafa N. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sanık ifadesi ortaya çıktı

Mustafa N., savcılık ifadesinde, "Sosyal medya hesabıma düşen reklamlarda firmanın yüzü olan Hande Baladın isimli şahısı gördüm. Kendisine ulaşmaya çalışıp reklamları engellemek istedim. Bu süreçte kendisine duygusal bir yakınlık hissetmeye başladım" diyerek suçlamaları kabul etti.

5 yıla kadar hapis istemi

Sabah'ın haberine göre; Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Düzenlenen iddianamede Mustafa N. sanık, milli voleybolcu Hande Baladın ise müşteki olarak yer aldı.

Hazırlanan iddianamede Baladın'a "Yüzüne asit atacağım" ifadesini kullanan Mustafa Neşeli'nin "Silahla tehdit" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi talep edildi.