Her yerde kar var

Her yerde kar var
Meteoroloji’nin uyarıları sonrası birçok ilde kar yağışı başladı. İstanbul, Ankara, Sakarya, Bursa, Bolu, Çanakkale, Balıkesir, Manisa, Kocaeli beyaza büründü. İzmir’in yüksek kesimlerinde de kar yağdığı görüldü.İstanbul...

Meteoroloji’nin uyarıları sonrası birçok ilde kar yağışı başladı. İstanbul, Ankara, Sakarya, Bursa, Bolu, Çanakkale, Balıkesir, Manisa, Kocaeli beyaza büründü. İzmir’in yüksek kesimlerinde de kar yağdığı görüldü.
İstanbul Avrupa Yakası’nda Silivri’nin yüksek kesimleri ile Arnavutköy, Sultangazi, Kayaşehir, Bayrampaşa, Esenler ve Şişli’de dün gece saatlerine kadar kar yağışı görüldü. Anadolu yakasında ise Beykoz, Maltepe, Pendik Aydos Tepesi ve Sultanbeyli’de aralıklı kar ve sulu kar yağışı gerçekleşti.
Ana yollarda kar küreme ve tuzlama araçlarıyla önlem alan İBB ve ilçe belediye ekipleri, ana arterlerde hazır bekletiliyor. Kentin yüksek kesimlerinde de etkili olan kar Sarıyer’de de çocuklar için eğlence kaynağı oldu. Kısıtlamaya rağmen sokağa çıkan çocuklar kar topu oynadı.

BARAJLAR DOLUYOR
İSKİ verilerine göre, baraj doluluk oranı bugün itibarıyla 10,32 artarak yüzde 29,48 seviyesine ulaştı. Her bir barajdaki doluluk oranı ise bugün itibarıyla; Ömerli 25,89, Pabuçdere 15,36, Sazlıdere 10,30, Büyükçekmece 29,76, Alibey 40,47, Terkos 31,83, Kazandere 33,69, Elmalı 32,42, Darlık 48,78, Istrancalar 92,86 olarak kaydedildi.