HÜDA PAR cinayeti: Katil 72 yaşındaymış

HÜDA PAR cinayeti: Katil 72 yaşındaymış
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Adana il binasına saldırıyla ilgili "Katil yakalandı. 72 yaşında bir adam. İl binasının bulunduğu mıntıkada yaşıyor. Daha önce birkaç kez tuhaf davranışlar içine girmiş. Partimize...

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Adana il binasına saldırıyla ilgili "Katil yakalandı. 72 yaşında bir adam. İl binasının bulunduğu mıntıkada yaşıyor. Daha önce birkaç kez tuhaf davranışlar içine girmiş. Partimize karşı olumsuz bir tutumu olduğunu sanıyoruz" dedi.

HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir, parti binasında uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanmış, il sekreteri Sacit Pişgin hayatını kaybetmişti. Zanlı A.S. tutuklanmıştı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, konuyla ilgilgili HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’yla yaptığı görüşmeyi aktardı.

Yapıcıoğlu şunları söyledi:

"Arkasında ne olduğunu bilmiyoruz. Emniyet birimleri yoğun biçimde çalışıyorlar olayı aydınlatmak için. İl binası kapalı. İl Başkanımız ve il sekreterimiz bir programa gidecekler. İl binasında namazlarını kılmaya karar veriyorlar. Binayı açıyorlar. Kapıyı açık bırakıyorlar. Namaza duruyorlar. Daha birinci rekâtı kılmışlarken katil elindeki bıçakla saldırıyor.

Katil yakalandı. 72 yaşında bir adam. İl binasının bulunduğu mıntıkada yaşıyor. Daha önce birkaç kez tuhaf davranışlar içine girmiş. Partimize karşı olumsuz bir tutumu olduğunu sanıyoruz.

Ama meselesinin tam anlamıyla çözülmesini istiyoruz. İl Başkanımızın sağlık durumu iyi. Adana’da hastanede kendisini ziyaret ettim. İl sekreterimizi ise maalesef kaybettik."