İddia: Ege Akersoy, İçişleri Bakanı'nın telefonuyla tutuklandı

İddia: Ege Akersoy, İçişleri Bakanı'nın telefonuyla tutuklandı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, hilafet bayrağı açan adama yumruk atan Ege Akersoy 'un, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın karakola açtığı telefon neticesinde tutuklandığını iddia etti.Zafer Partisi Genel Başkanı...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, hilafet bayrağı açan adama yumruk atan Ege Akersoy 'un, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın karakola açtığı telefon neticesinde tutuklandığını iddia etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Filistin yürüyüşünde hilafet bayrağı açan adama yumruk attığı için tutuklanan Ege Akersoy ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Özdağ paylaşımında, yumruklu saldırının ardından gözaltında tutulan Akersoy'un, gözaltında bulunduğu karakolu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın aradığını ve bu doğrultuda Ege Akersoy'un tutuklandığını iddia etti.

Özdağ'ın paylaşımı şu şekilde:

"Biraz önce yumruk attığı için tutuklanan Ege Akersoy Yıldız Teknik Üniversitesi 4.sınıf elektrik elektronik mühendisliği öğrencisi imiş. Başarılı bir öğrenci olduğu için burs alıyormuş. Ege’nin babası emekli bir subay. Biraz önce kendisi ile görüştüm. Ege’nin hayatı boyunca hiç kavga etmediğini, kavga etmeyi bilmediğini söyledi. “Ancak” dedi babası “son günlerde Türk bayrağına, Atatürk’e yapılan saygısızlıklara çok içerlemişti, çok dolmuştu. Keşke yapmasaydı.” Öte yandan karakoldan gelen bilgi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın karakolu aradığı doğrultusunda. Ege Akersoy tutuklandı. Ege Akersoy’a polisin yanında saldıran ile ilgili bir takibat olduğunu duymadım. Konuyu takip edeceğim."