İddia: Tevfik Göksu, İBB başkanı adaylığı için belediyenin kasasından 231 milyon lira ayırdı

İddia: Tevfik Göksu, İBB başkanı adaylığı için belediyenin kasasından 231 milyon lira ayırdı
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun, Mart 2024'teki yerel seçimlerde İstanbul Belediye Başkanı Adayı olmak için PR çalışmalarına başladığı ve bunun için Esenler Belediyesi'nin bütçesinden 231 milyon lira para ayırdığı...

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun, Mart 2024'teki yerel seçimlerde İstanbul Belediye Başkanı Adayı olmak için PR çalışmalarına başladığı ve bunun için Esenler Belediyesi'nin bütçesinden 231 milyon lira para ayırdığı iddia edildi.

İBB Haber'de yer alan iddiaya göre Esenler Belediyesi çalışanları Göksu'nun iki cami ve onlarca belediye mülkünü sattığını öne sürdü.

İBB Haber Twitter hesabından söz konusu iddia için yapılan paylaşım şöyle:

"AK Parti’de dev bütçeli İBB yarışı! Murat Kurum yerine İBB başkan adayı olmak isteyen Tevfik Göksu’nun kesenin ağzını açtığı iddia edildi. Esenler Belediyesi’nin bütçesindeki bazı kaynakların yanı sıra, Göksu “tespit edilemeyen” 231 milyon lirayı daha PR faaliyeti için ayırdı.

İBB Haber’e ulaşan Esenler Belediyesi çalışanları: “Maaşlarımız asgari ücretin bile altında kaldı. Başkan Göksu, iki cami ve onlarca belediye mülkünü sattı. Bu paralar nereye gidiyor? Aldığımız maaşlarla geçinemiyoruz, kurban dahi kesemez hale geldik. Sesimizi duyurun.”