İl başkanı karne dağıttı

İl başkanı karne dağıttı
Milli Eğitim Bakanlığı, koronavirüs tedbirleri nedeniyle 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk döneminde uzaktan eğitim gören öğrenciler için basılı karne yerine dijital karne dağıtılması kararı aldı. Her yıl yapılan...

Milli Eğitim Bakanlığı, koronavirüs tedbirleri nedeniyle 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk döneminde uzaktan eğitim gören öğrenciler için basılı karne yerine dijital karne dağıtılması kararı aldı. Her yıl yapılan ve Milli Eğitim bakanlarının da katıldığı karne dağıtımı töreni yapılmazken, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan kapı kapı dolaşarak karne dağıttı.
SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAYIMLADI
Özcan, karne dağıtımıyla ilgili de özel olarak bir video hazırlatıp, sosyal medya hesabından yayımladı.
Öğrencilerin karne, takdir/teşekkür gibi belgeleri ile ev adresi bilgilerinin ise Tekirdağ’daki Süleymanpaşa İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdullah Şenol tarafından AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’a verildiği iddia edildi.
Eğitim- Sen Tekirdağ Şube Başkanı Kamil Sarı, “Bu bir siyasi şovdur, skandaldır, yanlıştır. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Ayrıca okullarda notlar dahi tam anlamıyla verilmemişken, sınavlar yapılmamışken karne notların oluşması da inceleme gerektirir” dedi.