İsmail Küçükkaya: Türk siyaseti toplum tarafından köklü bir değişime tabi tutulacak

İsmail Küçükkaya: Türk siyaseti toplum tarafından köklü bir değişime tabi tutulacak
İsmail Küçükkaya, halktv.com.tr'de "Siyaset Altüst Olacak" başlıklı yazısında Türkiye'nin siyasetsizlik günlerinde olduğunu belirterek, temsil krizi yaşandığını söyledi ve "Türk siyaseti toplum tarafından köklü bir değişime...

İsmail Küçükkaya, halktv.com.tr'de "Siyaset Altüst Olacak" başlıklı yazısında Türkiye'nin siyasetsizlik günlerinde olduğunu belirterek, temsil krizi yaşandığını söyledi ve "Türk siyaseti toplum tarafından köklü bir değişime tabi tutulacak. Şu an gördüğümüz aktörlerin büyük çoğunluğu tarih sahnesinden silinecek" diye yazdı.

Küçükkaya şunları yazdı:

"Siyasetsizlik günlerindeyiz. Temsil krizi yaşıyoruz. Hiçbir toplum bu tabloyu çok uzun süre taşımaz. Taşıyamaz. Böylesine tıkanma dönemleri altüst ile sonuçlanır. Halk tıkanmayı kendisi açar. Benim gördüğüm Türkiye bir dönemin sonunu yaşıyor. Hatta bu sürecin uzatmalarındayız.

Muhalefetin beceriksizliği yüzünden son seçimde değişim gerçekleşmedi. Ama bakın, iktidar seçim sonrasında kendi değişimini yapma gayreti içinde. Görüyorlar çünkü. Demem o ki; Türk siyaseti toplum tarafından köklü bir değişime tabi tutulacak. Şu an gördüğümüz aktörlerin büyük çoğunluğu tarih sahnesinden silinecek. Bu dönemde kim/kimler parlayacak, sahneye kimler çıkacak onu bilmiyoruz. Göreceğiz."