İsmail Küçükkaya'dan Eren Erdem'e tepki: Halk TV, kuru gürültüye pabuç bırakmaz

İsmail Küçükkaya'dan Eren Erdem'e tepki: Halk TV, kuru gürültüye pabuç bırakmaz
Halk TV programcısı İsmail Küçükkaya "Eren Erdem'in Kılıçdaroğlu ve CHP'ye büyük bir yanlış yaptırdıklarını düşünüyorum. Halk TV, kuru gürültüye pabuç bırakmaz" dedi.Seçim sonrası başlayan "parti içi değişim"...

Halk TV programcısı İsmail Küçükkaya "Eren Erdem'in Kılıçdaroğlu ve CHP'ye büyük bir yanlış yaptırdıklarını düşünüyorum. Halk TV, kuru gürültüye pabuç bırakmaz" dedi.

Seçim sonrası başlayan "parti içi değişim" ve sızıdırılan Zoom toplantısı tartışmalarının devam ettiği Cumhuriyet Halk Partisi'nde sular durulmuyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, partisi ile Halk TV arasında yapılan anlaşmanın tek taraflı feshedildiğini açıklamıştı.

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Bengü Şap Babaeker, ise fesihten sonra herkesin konuştuğu ve merak ettiği anlaşmaya ilişkin açıklama yaptı. Babaeker anlaşmanın gizli olmadığını, Sayıştay denetiminden geçtiğini belirtti. Anlaşmanın CHP'nin grup toplantılarının, açıklamalarının baştan sona yayınlanmasını ve parti reklamlarını içerdiğini vurgulayan Babaeker “ Bu anlaşma CHP'nin yayın politikasına haberlere müdahalesini içermiyor” dedi.

"Büyük yanlış yaptıklarını düşünüyorum"

Kısa Dalga'da yer alan habere göre Halk TV programcısı İsmail Küçükkaya ise "Eren Erdem'in Kılıçdaroğlu ve CHP'ye büyük bir yanlış yaptırdıklarını düşünüyorum. Halk TV, kuru gürültüye pabuç bırakmaz" dedi. Küçükkaya, şunları söyledi:

" Bir yıldır Halk TV ailesindeyim. Ben Eren Erdem'in ve başkaları da var mı onun gibi düşünen, Kılıçdaroğlu ve CHP'ye büyük bir yanlış yaptırdıklarını düşünüyorum. Medyanın yüzde 90'ı iktidar kontrolünde. Satın alınmasında, gündelik hayattaki işleyişinde nasıl desteklendiğini, devletin bankası tarafından nasıl finanse edildiğini görüyoruz.

TIKLAYIN- Eren Erdem’den Halk TV açıklaması: Kanalın iddialarının aksine “sansür uygulama ifadesi” yoktur