İsmail Saymaz: Şu çelişkiye bakın İktidar hem FETÖ'nün darbe girişimini anıyor hem de...

İsmail Saymaz: Şu çelişkiye bakın İktidar hem FETÖ'nün darbe girişimini anıyor hem de...
Sözcü Gazetesi yazarı İsmail Saymaz bugün yayımlanan yazısında çarpıcı bir iddiayı gündemine taşıdı. Saymaz "Nurculukla' bağlantılı olduğu iddia edilen bir ekibin 15 Temmuz'un vurucu üssü olan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda...

Sözcü Gazetesi yazarı İsmail Saymaz bugün yayımlanan yazısında çarpıcı bir iddiayı gündemine taşıdı. Saymaz "Nurculukla' bağlantılı olduğu iddia edilen bir ekibin 15 Temmuz'un vurucu üssü olan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda üst kademelere kadar yükseldiği öne sürülüyor" dedi.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, İktidar kanadındaki çelişkilere dikkat çekti. Saymaz "İktidar hem FETÖ'nün darbe girişimini anıyor…Hem de 15 Temmuz sonrası toplumsal alanda ve bürokraside FETÖ'nün tahtına oturan Menzil şeyhi için taziyeler yayınlayıp methiyeler düzüyor." ifadelerini kullandı.

"FETÖ sahneden çekilirken…Menzil'i, İsmailağa'sı, Erenköy'ü, İskenderpaşa'sı, Okuyucu'su ve Yazıcı'sı ile Erdoğan'a biat etmiş ne kadar tarikat ve cemaat varsa, kitlesellikleri ve güçleri nispetinde bürokraside örgütlenerek, iktidardan nasibini alıyor." diyen Saymaz, "Buna elbette ki TSK da dahil" diyerek dikkati çekti.

Saymaz'ın aktardığına göre, şu günlerde ‘Nurculukla' bağlantılı olduğu iddia edilen bir ekibin 15 Temmuz'un vurucu üssü olan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda üst kademelere kadar yükseldiği öne sürülüyor.

"Hava Kuvvetleri'nde özel örgütlenme iddiası TSK personelini tedirgin ediyor" diyen Saymaz, Bir TSK mensubunun yazdıklarını da aktardı:

“Herkesin ibret ve şaşkınlıkla sadece izleyebildiği, liyakatsiz atamalar neticesinde o/bu tarikatın değil, sadece yüce Türk Milleti'nin emrinde olan değerler baskı, ümitsizlik ve çaresizlik içinde emekliliğe itilmekte, Hava Kuvvetleri zayıflatılmakta, tek özellikleri tarikat mensubu olmak olanlar köşe başlarına atanarak, FETÖ'nün gizli kapılar ardında yapmaya çalıştığı alenen yapılmaktadır.”

Saymaz'ın yazısının tamamını okumak için tıklayınız