İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan Batuhan Çolak'a destek: Takipçisi olacağız

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan Batuhan Çolak'a destek: Takipçisi olacağız
Gazete Pencere Haber Merkezi İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, 'Sığınmacı karşıtı' haberlerde kin ve nefreti yayma gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Aykırı Genel Yayın Yönetmeni Batuhan...

Gazete Pencere Haber Merkezi

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, 'Sığınmacı karşıtı' haberlerde kin ve nefreti yayma gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Aykırı Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak'a destek açıklaması yaptı.

İYİ Partili Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Batuhan Çolak ve diğer haber sitesi yetkililerinin bu sebeple tutuklanmasına kayıtsız kalmak mümkün değildir!" ifadesini kullandı.

Zorlu'nun açıklaması şöyle oldu:

Bugün gelinen vahim tablo karşısında Sığınmacı meselesine dikkat çekmek, bu konuda eleştiri ve karşıt görüşler ortaya koymak her Türk evladının hakkı ve aynı zamanda sorumluluğudur. Batuhan Çolak ve diğer haber sitesi yetkililerinin bu sebeple tutuklanmasına kayıtsız kalmak mümkün değildir! Siyasi iktidarın kendi eliyle meydana getirdiği sığınmacı sorununu çözmek dururken bunu eleştirenleri durdurmaya çalışması kabul edilemez, keyfi bir karardır. İYİ Parti olarak yakından irdelediğimiz sürecin ve gerekli hukuki mücadelenin takipçisi olacağız.