İYİ Parti’de istifalar sonrası başkanlık divanı değişti

İYİ Parti’de istifalar sonrası başkanlık divanı değişti
Akşener partisinde görevinden alınan Üçok ve istifa eden Güner’in yerine Afyon ve Tekirdağ milletvekillerini atadı.İYİ Parti’nin CHP ile yerel seçimde işbirliği/ittifak tartışmaları merkezi görevlerdeki isimlerden istifalar...
Akşener partisinde görevinden alınan Üçok ve istifa eden Güner’in yerine Afyon ve Tekirdağ milletvekillerini atadı.

İYİ Parti’nin CHP ile yerel seçimde işbirliği/ittifak tartışmaları merkezi görevlerdeki isimlerden istifalar getirdi. İstifaların ardından Akşener, Başkanlık Divanı’nda bazı görevlere yeni isimleri getirdi. Yeni görev alan isimleri İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu sosyal medya hesabından duyurdu.

İYİ Parti Başkanlık Divanında Ahmet Zeki Üçok’un yerine Afyon Milletvekili Hakan Şeref Olgun olacak. Yanısıra, CHP ile iş birliğini savunduğu için görevinden istifa eden Ece Güner’in yerine Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu getirildi.

Zorlu’nun açıklaması tam olarak şu şekildedir:

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdirleri doğrultusunda Partimiz Başkanlık Divanında bazı değişikler gerçekleştirilmiştir. Buna göre daha önce ayrı yürütülen Hukuk ve Seçim İşleri Başkanlıkları birleştirilerek Sayın Ahmet Zeki Üçok’un yerine Afyon Milletvekilimiz Sayın Hakan Şeref Olgun, Toplumsal Politikalar Başkanlığı görevini yürüten Sayın Ece Güner’in yerine de Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Selcan Taşçı Hamşioğlu getirilmiştir. Ayrıca Mali İşler Başkanlığı görevini vekâletten yürütmekte olan Sayın Sedat Aksakallı da aynı görevi asaletin yürütecektir. Yeni görev alan arkadaşlarımıza başarılar diler; partimizin hedefine emin adımlarla ilerleme kararlılığını bir kez daha vurgulamak isteriz. Saygılarımızla."