İYİ Partili Adnan Beker: Seçimleri kazansaydık daha bakanları oluşturamazdık, Allah memleketi korumuş!

İYİ Partili Adnan Beker: Seçimleri kazansaydık daha bakanları oluşturamazdık, Allah memleketi korumuş!
İYİ Parti Milletvekili Adnan Beker, TV100'de katıldığı programda Millet İttifakı'na yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beker, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerine ilişkin "6’lı masa olarak seçimi kazansaydık; Biz daha...

İYİ Parti Milletvekili Adnan Beker, TV100'de katıldığı programda Millet İttifakı'na yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beker, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerine ilişkin "6’lı masa olarak seçimi kazansaydık; Biz daha bakanları oluşturamazdık, Biz daha atamaları yapamazdık, Allah memleketi korumuş! Ümit Özdağ'a İçişleri, Kültür Bakanlığı, MİT müsteşarlığı verildiği masada biz oturacak mıydık?. Babacan, Davutoğlu resmen açıklıyor 'İyi ki kazanmamış' diyorlar." ifadelerini kullandı.

Bugün Halk TV yayınına katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise bu ifadeleri şöyle yanıtladı:

"Adnan Bey'in ifadelerini vatandaşlarımız değerlendirir. Bir şey söylersem kalbini kırarım. Benim anlayışımda muhalefete muhalefet yapmak yok. İşimiz iktidara muhalefet etmek. CHP de İYİ Parti de kendi özeleştirisini yapmalı. Şimdi ona öyle ifadeler kullanılır ki vatandaşın karşısında birlikte oy istemiş insanlara yakışmaz. Sistemin getirdiği bir çarpıklık var, bizim de doğru yapmadığımız bir okuma var. Partilerin birbirine nezaketi hallaç pamuğu gibi atılmış durumda. Bunu düzeltmek lazım."