İYİ Partili Şenol Sunat ‘istifa’ haberlerini yalanladı

İYİ Partili Şenol Sunat ‘istifa’ haberlerini yalanladı
İYİ Partili Şenol Sunat, kendisi hakkında çıkan ‘istifa’ haberlerini yalanlayarak “Haberler tamamen yalandır, asılsızdır!” paylaşımında bulundu.Gazete Pencere Haber Merkezi İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, kendisi...

İYİ Partili Şenol Sunat, kendisi hakkında çıkan ‘istifa’ haberlerini yalanlayarak “Haberler tamamen yalandır, asılsızdır!” paylaşımında bulundu.

Gazete Pencere Haber Merkezi

İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, kendisi hakkında çıkan ‘istifa’ haberlerini sosyal medya hesabından yalanladı. Cumhuriyet ve Yeni Şafak gazetelerindeki haberlere işaret eden Sunat, “Ben yolumdan dönmem. Partime ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e olan bağlılığım değişmez” dedi.

Sunat’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde;

"22.12.2023 tarihli (bugün) Cumhuriyet ve Yeni Şafak gazetelerinde yapılan ve şahsımın İYİ Parti'den istifa edeceğime dair sözde kulis bilgisi içeren haberler tamamen yalandır, asılsızdır! Kurucu kadrosunda olmaktan ve mensubiyetinden gurur duyduğum, birçok kademesinde görev aldığım İYİ Parti'mize şahsım üzerinden fitne sokmaya çalışan çevreler asla amaçlarına ulaşamayacaktır! Bu provakasyonu yapanlar bilmelidirler ki, ben yolumdan dönmem. Partime ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e olan bağlılığım değişmez.  Cesurlar Hareketinin Hür ve Müstakil Neferlerine ve Büyük Türk Milletine saygılarımla”

Sunat hakkında Cumhuriyet Gazetesinde, Merve Kılıç imzasıyla yayınlanan haberde; "İlçelerin parti örgütlerinin Mansur Yavaş’a çalıştığı ve CHP ile el altından pazarlık yaptığı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Parti yöneticileri, başta Polatlı ve Gölbaşı örgütleri olmak üzere Ankara’dan toplu istifaların gündeme geleceğini iddia ediyor. Partiden 5 bin kişinin üzerinde kopuş yaşanacağına işaret eden yöneticiler, Akşener’in Yavaş’a yakın isimleri “biçeceğini” öne sürüyor. Ayrıca, partiden dört milletvekilinin de ilerleyen günlerde Yavaş’a yakınlığı nedeniyle istifasını vereceği ifade ediliyor. Söz konusu dört milletvekilinin arasında Manisa milletvekili Şenol Sunat’ın da adı geçiyor” denildi.