İYİ Partili Türkkan'da iddia: CHP'li milletvekilleri bana gelip "Kemal Bey'in adaylığının önüne geçin" dedi

İYİ Partili Türkkan'da iddia: CHP'li milletvekilleri bana gelip "Kemal Bey'in adaylığının önüne geçin" dedi
Muhalefetin kaybedilen genel seçimlerden sonra kendi içinde hesaplaşması devam ederken, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bazı dikkat çekici bir iddia ortaya attı. Türkkan TV100'de katıldığı bir programda CHP'li bazı...

Muhalefetin kaybedilen genel seçimlerden sonra kendi içinde hesaplaşması devam ederken, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bazı dikkat çekici bir iddia ortaya attı. Türkkan TV100'de katıldığı bir programda CHP'li bazı milletvekillerinin seçimden önce Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının önüne geçilmesi için kendisine geldiklerini belirtti.

Türkkan "CHP'li milletvekilleri bana gelip 'Ne olur Meral Hanım'a güveniyoruz. Kemal Bey'in adaylığının önüne geçin' diye bana gelenler var." dedi. Gazeteci Barış Yarkadaş ise buna cevaben "Kim onlar? Varsa öyle birileri hemen söyleyin istifa etsinler" dedi. Türkkan da "Söyleyemem" yanıtını verdi. Gazeteci Şaban Sevinç de Türkkan'ı destekleyerek "Ben de biliyorum Kemal beyle kazanmayız diyen CHP’li vekillerini” ifadelerini kullandı.

Türkkan ayrıca katıldığı söz konusu programda Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda "Siyaset mühendislerinin oyunuyla Türkiye, Cumhurbaşkanlığı'nı 5 yıllığına kaybetti" dedi.