İzmir'de katledilen kadın defnedildi

İzmir'de katledilen kadın defnedildi
İzmir'de Gözde Karamus'u boşanmak istediği erkek katletti. Gözde Karamus bugün toprağa verildi.İzmir’de boşanma aşamasındaki eşi tarafından parkta öldürülen Gözde Karamus, toprağa verildi.Gözde Karamus ’un, bugün öğle...

İzmir'de Gözde Karamus'u boşanmak istediği erkek katletti. Gözde Karamus bugün toprağa verildi.

İzmir’de boşanma aşamasındaki eşi tarafından parkta öldürülen Gözde Karamus, toprağa verildi.

Gözde Karamus ’un, bugün öğle vakti Şemikler Merkez Camisi’ndeki cenazesine, babası Yüksel Madi, annesi Gülhan Madi, kardeşi Gamze Aktaş ile yakınları katıldı.

Yüksel Madi, kızının tabutunun başında gazetecilere, “Bu vahşeti yazın. Bu ilk de, son vahşet de değil. Bu cinayetlere yasayla tedbir alınması lazım. Yüzlerce, binlerce ocaklar sönüyor.” dedi.Madi, helallik istendiği sırada da gözyaşlarına hakim olamadı.

İzmir’de öldürülen Gözde’ye gözyaşlarıyla veda - 6

Yakınlarının da ağladığı Gözde Karamus kılınan namazın ardından Sasalı Mezarlığı’da toprağa verildi.

Olay, önceki gün saat 18.00 sıralarında, Karşıyaka ilçesi Yalı Mahallesi'ndeki Sedat Kahraman Parkı’nda yaşandı. İddiaya göre, boşanma aşamasında olan, Gözde Karamus ile Serdar Karamus, parkta bir araya geldi. Serdar Karamus, yanındaki tabancayla önce Gözde Karamus'u sırtından ve başından ardından da kendini başından vurdu. Karamus, yere yığıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.