Karamollaoğlu'dan Altılı Masa eleştirisi: Mitinge gidiyoruz 10 kişi konuşuyor; yanlıştı

Karamollaoğlu'dan Altılı Masa eleştirisi: Mitinge gidiyoruz 10 kişi konuşuyor; yanlıştı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 14 ve 28 Mayıs seçimleri için özeleştiride bulundu. Karamollaoğlu, Muhalefet ittifakı olan Altılı Masa'daki bütün genel başkanlar ile Ankara ve İstanbul belediye başkanlarının...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 14 ve 28 Mayıs seçimleri için özeleştiride bulundu. Karamollaoğlu, Muhalefet ittifakı olan Altılı Masa'daki bütün genel başkanlar ile Ankara ve İstanbul belediye başkanlarının cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olmasını "Mitinge gidiyoruz 7 kişi, 10 kişi konuşuyor. Bunlar acemilik oldu. Eksiklerimiz, yanlışlarımız oldu" diyerek yorumladı.

TV5'te katıldığı canlı yayında gündemi değerlendiren Karamollaoğlu, "Yüzde 56'ları yakalayabilirdik" dedi, şöyle konuştu:

"Hem cumhurbaşkanlığı seçiminde hem de milletvekili seçiminde yüzde 56'ları yakalama şansımız vardı. Fakat son zamanlardaki karışıklık... Bütün genel başkanlar cumhurbaşkanı yardımcısı adayı oldu. Bunun yanına belediye başkanları da getirildi. Mitinge gidiyoruz 7 kişi, 10 kişi konuşuyor. Bunlar acemilik oldu. Eksiklerimiz, yanlışlarımız oldu."