Karamollaoğlu’ndan iktidara ‘ekonomi göndermeli’ çağrı: Gelin bu işi zirvede bırakın

Karamollaoğlu’ndan iktidara ‘ekonomi göndermeli’ çağrı: Gelin bu işi zirvede bırakın
Temel Karamollaoğlu, iktidarın ekonomik politikalarını eleştirerek ‘Enflasyon, zamlar, cari açık, dış borçlar ve faiz ödemeleri bugünkü iktidarın sayesinde 20 yılın zirvesinde’ dedi.Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,...

Temel Karamollaoğlu, iktidarın ekonomik politikalarını eleştirerek ‘Enflasyon, zamlar, cari açık, dış borçlar ve faiz ödemeleri bugünkü iktidarın sayesinde 20 yılın zirvesinde’ dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Bir tarafta lüks şatafat, gösteriş ve israf, diğer tarafta yoksulluk, açlık, sızlanma ve feryat var” diyen Karamollaoğlu şunları söyledi:
“İktidarın ekonomi politikalarını da eleştiren Karamolloğlu, “Hayalde iyiler arasındaki ligde zirvede yer almak vaadi vardı. Gerçekte olumsuz istatistikler ve sıralamalar listesinde hep zirvede bulunduk. İyilerin değil, perişanların zirvesinde. Enflasyon 20 yılın zirvesinde şu anda. Zamlar yine 20 yılın zirvesinde. Cari açık maalesef o da 20 yılın zirvesinde. Dış borçlar ve faiz ödemeleri de bugünkü iktidarın sayesinde 20 yılın zirvesinde. Onun için iktidara seslenme ihtiyacı duyuyoruz. Gelin bu işi bu zirvede bırakın. Daha da feci manzaralarla ülkemizi karşılaştırmayın”