Kırklareli'ndeki sel felaketinde can kaybı 6 oldu!

Kırklareli'ndeki sel felaketinde can kaybı 6 oldu!
Kırklareli'deki sel felaketinin ardından başlatılan arama çalışmalarında altıncı kişinin de cansız bedenine ulaşıldı. Şehirdeki arama kurtarma çalışmaları tamamlandı. Kırklareli'nin Demirköy ilçesi İğneada beldesinde...

Kırklareli'deki sel felaketinin ardından başlatılan arama çalışmalarında altıncı kişinin de cansız bedenine ulaşıldı. Şehirdeki arama kurtarma çalışmaları tamamlandı.

Kırklareli'nin Demirköy ilçesi İğneada beldesinde yaşanan selde kayıp olarak aranan Ahmet Baki Şimşek'in cansız bedenine ulaşıldı. Bungalovların yakınındaki ağaçların arasında bulunan Şimşek'in cenazesi ile sel felaketinde ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi.

Selde hayatını kaybeden 53 yaşındaki öğretmen Raile Şimşek'in 2 yıl önce emekli olduğu, bugün yapılan aramalarda cansız bedenine ulaşılan aynı yaştaki öğretmen eşi Ahmet Baki Şimşek'in ise geçen ay emeklilik dilekçesi verdiği öğrenildi.

Bölgede gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmalarında mahsur kalan 16 kişiden 10'u kurtarıldı. 6 kişi ise hayatını kaybetti.