Kısmetse Olur programıyla tanınan Cansel Ayanoğlu'nun klibine 'Dilan Polat' incelemesi

Kısmetse Olur programıyla tanınan Cansel Ayanoğlu'nun klibine 'Dilan Polat' incelemesi
Kısmetse Olur programıyla tanınan Cansel Ayanoğlu, geçen günlerde 'Şahane' isimli yeni şarkısını duyurdu. Ayanoğlu, klibinin Dilan Polat'ı hatırlattığı gerekçesiyle inceleme başlatıldığını söyledi.Kısmetse Olur Aşkın...
Kısmetse Olur programıyla tanınan Cansel Ayanoğlu, geçen günlerde 'Şahane' isimli yeni şarkısını duyurdu. Ayanoğlu, klibinin Dilan Polat'ı hatırlattığı gerekçesiyle inceleme başlatıldığını söyledi.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programıyla duyulan Cansel Ayanoğlu, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden birisi.

Kendisini 'Barbie' olarak tanıtan ve 'aşko kuşko' ifadeleriyle bilinen Cansel, müzik sektörüne adım attı.

Cansel, geçen günlerde 'Şahane' isimli şarkısını yayınladı. Dolarların, güllerin , lüks araç ve jetlerin yer aldığı klip çok konuşuldu.

İzleyenler klibe 'Dilan Polat' yorumu yaptı. Klibe inceleme başlatıldığını da takipçileriyle paylaşan Cansel, Klibin neden saatinde yayınlanmadığını araştırınca hukuki departmanlara incelemeye gönderildiğini öğrendiğini de söyledi.

Bir videoyla yanıt veren Ayanoğlu, "Cansel yaptığı açıklamada, 'Saatinde yayınlanmadı, sebebi Dilan Polat'ı hatırlattığı için incelemeye gönderilmiş' dedi. Klipte dolar var, diye mi böyle diyorsunuz. Herkesin doları kendine aşko" dedi.