Komutanlardan Yerlikaya'ya geçmiş olsun ziyareti; Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'in olmaması dikkat çekti

Komutanlardan Yerlikaya'ya geçmiş olsun ziyareti; Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'in olmaması dikkat çekti
Gazete Pencere Haber Merkezi Milli Savunma Bakanı ile Genelkurmay Başkanı, deniz, kara ve hava kuvvetleri komutanları, Ankara'daki saldırının ardından İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyarette Jandarma...

Gazete Pencere Haber Merkezi

Milli Savunma Bakanı ile Genelkurmay Başkanı, deniz, kara ve hava kuvvetleri komutanları, Ankara'daki saldırının ardından İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyarette Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'in bulunmaması dikkat çekti.

Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanları Ankara'daki saldırı dolayısıyla İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya "geçmiş olsun" ziyareti yaptı.

Ziyaretten bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

"Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanımız Orgeneral Sayın Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanımız Oramiral Sayın Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanımız Orgeneral Sayın Şelçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanımız Orgeneral Sayın Ziya Cemal Kadıoğlu’na geçmiş olsun ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Teröre karşı azim ve kararlılıkla hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz."

Arif Çetin'in olmaması dikkat çekti

Ziyarete, uyuşturucu suçundan 8 yıl ceza alan eski Metro Turizm Başkanı Galip Öztürk ve suç örgütü lideri Alaaddin Çakıcı’nın basın danışmanı Ferhat Aydoğan ile fotoğrafı ile gündeme gelen Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin katılmadı.

Öte yandan seçimlerin ardından Çetin odasında yer alan çerçevedeki Süleyman Soylu fotoğrafını değiştirerek yerine Ali Yerlikaya'yı koymuştu.