Kürşad Zorlu: Meral Akşener 26 Ağustos'ta açıklama yapacak, Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacak

Kürşad Zorlu: Meral Akşener 26 Ağustos'ta açıklama yapacak, Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacak
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 26 Ağustos Cumartesi günü Afyonkarahisar'da açıklama yapacak. Bilgiyi duyuran Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Açıklamaların Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağını ifade etmek...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 26 Ağustos Cumartesi günü Afyonkarahisar'da açıklama yapacak. Bilgiyi duyuran Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Açıklamaların Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağını ifade etmek istiyorum" dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, bugün parti genel merkezinde, Başkanlık Divanı toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

"Öneriyi destekleyeceğiz"

TBMM Genel Kurulu’nun yarın, Akbelen gündemi ile toplanacağını anımsatan Zorlu, “Biz, İYİ Parti olarak; Sayın Genel Başkanımızın tüm grubumuza bu yönde bir çağrısı oldu; yarın TBMM’de olacağız. Bu öneriyi destekleyeceğiz. Sürecin TBMM’de, büyük bir olgunlukla milletimiz için tartışılmasının önünü açmaya çalışacağız” dedi.

"Bazı faaliyetleri gerçekleştirme kararı aldık"

Genel Başkan Meral Akşener’in 26 Ağustos tarihinde Afyon Kapalı Spor Salonu’nda vatandaşlara hitap edeceğini ekleyen Zorlu, şunları söyledi:

“Çok merak ediliyor. Sayın Genel Başkanımız, 28 Mayıs’ın ardından bilhassa seçim sonuçlarını analiz etmek, irdelemek; eksikleri, hataları teşkilatlarımızla, onlardan gelen bilgiler çerçevesinde iyi bir şekilde ortaya koyabilmek ve yakın geleceğimizi de buna uygun bir şekilde inşa edebilmek için ciddi bir çalışma yürütüyordu. İnşallah 26 Ağustos tarihinde, Afyon’da kapalı spor salonundan, saat 16’da vatandaşlarımıza hitap edecek. Ve orada Büyük Taarruz’un 101. Vesilesi ile de bazı etkinlikleri gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Ve buna ek olarak Cumhuriyet’imizin 100. Yılında da İYİ Parti olarak bazı faaliyetleri gerçekleştirme kararı aldık. Özellikle 26 Ağustos tarihine dikkat çekiyorum. Burada yapılacak önemli açıklamaların Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağını ifade etmek istiyorum.”