Mahir Ünal’dan muhalefete: Saygı duymayı öğrenmeliler

Mahir Ünal’dan muhalefete: Saygı duymayı öğrenmeliler
Kahramanmaraş’ta konuşan AK Partili Mahir Ünal, muhalefeti eleştirdi, “Yani, daha iktidara yürümeyi beceremeyenler, iktidar olmuş ve 20 yıldan beridir de iktidarda kalabilmiş bir siyasi harekete öncelikle saygı duymayı öğrenmeliler”...

Kahramanmaraş’ta konuşan AK Partili Mahir Ünal, muhalefeti eleştirdi, “Yani, daha iktidara yürümeyi beceremeyenler, iktidar olmuş ve 20 yıldan beridir de iktidarda kalabilmiş bir siyasi harekete öncelikle saygı duymayı öğrenmeliler” sözlerini kaydetti.

20 yıldan beri iktidarda olmalarının temel özelliklerinden birinin de AK Parti’nin vefa hareketi olması olduğunu ifade eden Mahir Ünal, şöyle devam etti: “Bugün bakın, iktidar olmaya çalışanları görüyorsunuz değil mi? Daha iktidar bile olamadılar, iktidar olmaya çalışıyorlar. İşte masanın etrafında toplanıyorlar, dağılıyorlar, sonra bir tanesi çıkıp ‘Ben masadan ayrılıyorum’ diyor. Öbürü ‘Ben zaten senden önce ayrılmıştım o masadan’ diyor. Burada ‘AK Parti’ diye bir siyasi hareket var, ‘Recep Tayyip Erdoğan’ diye bir lider var. İktidar olmuş ve 20 yıldan beri de iktidarda kalmışsa bunu anlamaya çalışmaları, buna saygı duymaları gerekiyor her şeyden önce.”