Maseratili polis memuru Üçgül'ün cenazesinde gazetecilere saldırıldı

Maseratili polis memuru Üçgül'ün cenazesinde gazetecilere saldırıldı
Kamuoyunda "Maserati polis" olarak bilinen ve dün kamyonetinde ölü bulunan Hüseyin Tayfun Üçgül'ün bugün düzenlenen cenaze töreninde, Üçgül'ün yakınları ve gazeteciler arasında tartışma çıktı. Telefonu zorla elinden alınmak...

Kamuoyunda "Maserati polis" olarak bilinen ve dün kamyonetinde ölü bulunan Hüseyin Tayfun Üçgül'ün bugün düzenlenen cenaze töreninde, Üçgül'ün yakınları ve gazeteciler arasında tartışma çıktı. Telefonu zorla elinden alınmak istenirken yaralanan bir gazeteci hastaneye kaldırıldı.

Geçen Nisan ayında eşine ait Maserati marka otomobili kullanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül ve Avukat Fatih Uzun arasında trafikte tartışma yaşanmıştı. Avukat Fatih Uzun'un iki bacağını kırdığı iddia edilen Üçgül, dün Muğla’nın Ortaca ilçesinde aracında ölü bulundu. Üçgül ilk belirlemelere göre kendi hayatına son verdi.

Odatv'den Murat Sökdü'nün haberine göre, bugün Ortaca Merkez Camisinde gerçekleşen cenaze töreninde gazeteciler ile cenazeye katılan bir grup arasında arbede yaşandı. Elinde kamera ve telefon görülen birçok kişiye cami avlusunda sert müdahaleler yapıldı.

DHA ve ODATV muhabirlerine ise Üçgül'ün yakınları tarafından toplu saldırı girişiminde bulunuldu.

Olaylarda Gazeteci Ayşe Sönmez saldırıya uğrayarak hastanelik oldu. Telefonu gasp edilen gazeteciye, görüntüler silindikten sonra telefonu hasarlı bir şekilde verildi. Sönmez, durumdan şikayetçi olacağını söyledi.

Cami avlusunda yaşanan olayın ardından polis memurunun cenazesi toprağa verildi.