CHP'nin Akbelen için genel görüşme talebi Genel Kurul'da reddedildi!

CHP'nin Akbelen için genel görüşme talebi Genel Kurul'da reddedildi!
TBMM Genel Kurulu, Muğla'nın Milas ilçesinde Akbelen Ormanı'ndaki maden çalışmalarına ilişkin CHP'nin genel görüşme önergesi için olağanüstü toplandı. Genel görüşme talebi yapılan elektronik oylamayla reddedildi.TBMM Genel...

TBMM Genel Kurulu, Muğla'nın Milas ilçesinde Akbelen Ormanı'ndaki maden çalışmalarına ilişkin CHP'nin genel görüşme önergesi için olağanüstü toplandı. Genel görüşme talebi yapılan elektronik oylamayla reddedildi.

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplandı. Genel kurula MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Bahçeli, Genel Kurul salonuna girişinde gazetecilerin sorusu üzerine, "Türkiye'nin gündemi çok yoğun. Muhalefet unsurları her zaman olağanüstü toplantıya çağırabilecek bir gündem bulabilirler. Biz 1 Ekim'e kadar her toplantıda buradayız" dedi.

Genel Kurul'da toplantı yeter (200 milletvekili) sayısının bulunması üzerine Akbelen'deki maden çalışmalarına ilişkin siyasi parti grupları adına konuşmalar yapıldı. Konuşmaların ardından, "Akbelen" için genel görüşme yapılmasına ilişkin CHP’nin verdiği önerge oylamaya sunuldu.

Genel görüşme talebi yapılan elektronik oylamayla reddedildi.

Akbelen’den gelen köylüler de Genel Kurul'u izleyici locasından takip etti.

Ayrıntılar gelecek...