Meral Akşener'den "sığınmacı" tepkisi: Konuyu gündeme taşıyanları tutuklayarak sorunu çözemezsiniz

Meral Akşener'den "sığınmacı" tepkisi: Konuyu gündeme taşıyanları tutuklayarak sorunu çözemezsiniz
Gazete Pencere Haber MerkeziİYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sığınmacı sorunu üzerinden iktidarı eleştirdi, "Konuyu gündeme taşıyanları susturarak, tutuklayarak sorunu çözemezsiniz" dedi.İYİ Parti Lideri Meral Akşener,...

Gazete Pencere Haber Merkezi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sığınmacı sorunu üzerinden iktidarı eleştirdi, "Konuyu gündeme taşıyanları susturarak, tutuklayarak sorunu çözemezsiniz" dedi.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, aralarında Aykırı'nın genel yayın yönetmeni Batuhan Çolak'ın da bulunduğu 27 sosyal medya hesabı yöneticisinin gözaltına alınmasına ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Her geçen gün büyüyen sığınmacı meselesi Türk Milleti’nin ortak kaygısı ve hassasiyetidir. Sürekli yaptığınız gibi insanlarımızın haklı tepkisini bastırarak, konuyu gündeme taşıyanları susturarak, tutuklayarak sorunu çözemezsiniz. Zaten çözmek gibi bir niyetiniz olmadığını da milletimiz artık çok iyi biliyor! Şunu unutmayın ki; Türk Milleti’nin demografik geleceği söz konusu olduğunda, milletini seven hiçbir evladımız bu gidişata sessiz kalmaz ve kalmayacaktır.

TIKLAYIN | Aykırı Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak ile Ajans Muhbir ve Haber Report sayfalarının yöneticileri gözaltına alındı