Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nur Kasadar cinayetinde detaylar ortaya çıktı

Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nur Kasadar cinayetinde detaylar ortaya çıktı
Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Katil zanlısı Hakan Ö.'nün, "Konuşurken aramızda tartışma çıktı. Daha sonra boğarak öldürdüm. Parçalara ayırıp...

Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Katil zanlısı Hakan Ö.'nün, "Konuşurken aramızda tartışma çıktı. Daha sonra boğarak öldürdüm. Parçalara ayırıp dolaba koydum" dediği öğrenildi. Öte yandan katil, cinayeti işledikten sonra fidye istemiş.

İstanbul Bayrampaşa’da bir evin dondurucusunda bulunan cansız bedenin, Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’a ait olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre oğlunu eski çalışanlarından olan ve ailecek yakından tanıdıkları Hakan Ö. kaçırmış ve fidye istedi.

Fidye alışverişini polis ayarladı

Sabah'ın haberine göre; yapılan görüşmede şüpheli ilk olarak 40 bin dolar fidye istedi. Daha sonra yapılan pazarlıkla 70 bin liraya razı oldu. Polis ekipleri fidye alışverişi ayarlayıp şüpheli ile anlaşma sağlandı.

"Boğarak öldürdüm"

Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri Hakan Ö.'yü hemen gözaltına alarak sorguya aldı. Hakan Ö., Muhammed Nuh Kasadar'ı evinde boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Polis, Hakan Ö'nün Edirne Asfaltı üzerinde bulunan 4 katlının 3. katındaki dairesini bastı.

Daireye giren ekipler, Muhammed Nuh Kasadar'ın parçalanmış cesedini derin dondurucu içinde buldu. Ceset yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

"Eski konulardan tartışma çıktı"

Gasp Büro'da sorguya alınan Hakan Ö, ifadesinde, ''Babasının işyerinde çalışıyorum bu nedenle tanıyorum. Geçen pazartesi günü yemek yemek için buluştuk.Yemekten sonra Bayrampaşa'da bulunan evime geçtik. Evde sohbet ederken eski konular açıldı. Aramızda tartışma çıktı. Sinirlenerek boğdum. Daha sonra cesetten kurtulmak istedim. Cesedin kokmaması için da parçalayarak derin dondurucuya koydum" dedi.

Hakan Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilecek.