Milli Savunma Bakanı Güler, ABD Büyükelçisi Flake ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Güler, ABD Büyükelçisi Flake ile görüştü
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake ile bir araya geldi.Millî Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Millî Savunma Bakanı...

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake ile bir araya geldi.

Millî Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake'i kabul etti" denildi.

Soylu, “Pis ellerini Türkiye’nin üzerinden çek" demişti

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı ülkelerin Türkiye'deki diplomatik misyonlarını kapatması üzerine Jeffrey Flake'i hedef alarak, "Amerikan Büyükelçisi'ne buradan söylüyorum, hangi gazetecilere yazı yazdırdığını biliyorum, pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek, çok net söylüyorum, pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek. Neleri yaptırdığınızı, hangi adımları attırdığınızı, Türkiye'yi nasıl karıştırmak istediğinizi net bir şekilde biliyorum. O pis ellerinizi, o maskeli, sırıtan yüzlerinizi Türkiye'nin üzerinden çekiniz. Bu kadar açık" demişti.