Muharrem İnce: Yüzde 60'la kazanıyoruz diyenler üç ay sonra değişim diyorlar

Muharrem İnce: Yüzde 60'la kazanıyoruz diyenler üç ay sonra değişim diyorlar
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. İnce, muhalefeti ağır eleştirdi, "Biz suçlu ilan edildik, sarayın adamı ilan edildik. Ya ben söylüyorum kardeşim bak; biz sarayın adamı falan...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. İnce, muhalefeti ağır eleştirdi, "Biz suçlu ilan edildik, sarayın adamı ilan edildik. Ya ben söylüyorum kardeşim bak; biz sarayın adamı falan değiliz. Sarayın adamı tam da sizsiniz" dedi.

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce, TV 100 ekranlarında gündeme dair açıklamalarda bulundu. İnce'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Tencere iktidarı yıkar ama tencerenin önünde de güvenlik diye bir şey vardır. Halk güvenliği seçer. Yani siz Mavi Vatan’ı savunmazsanız, "Ne işimiz var Libya’da" derseniz, milli duyguları rencide edersiniz ve dolar 100 lira olsa bile seçimi kaybedersiniz.

Çankaya'da, Beşiktaş'ta hizmet olmuş olmamış fark etmiyor ki. Seçim yine kazanılıyor. Konya'yı nasıl olsa AK Parti kazanıyor ama Beşiktaş'ı da nasıl olsa CHP kazanıyor. Fark yok ki ortada.

"Kılıçdaroğlu'nu uyardım, 'haberim yok' dedi"

Sayın Kılıçdaroğlu’nu uyardım o zaman. Memleket Partisi’ne ziyarete geldiğinde ve telefonla. "Allah aşkına Memleket Partisi’ne yapılan saldırılara bakın, engel olun bunlara" dedim, "Haberim yok" dedi.

Herkese payeler dağıtıldı. Bakanlıklar, Cumhurbaşkanı Yardımcılıkları, 38 milletvekili… Biz suçlu ilan edildik, sarayın adamı ilan edildik. Ya ben söylüyorum kardeşim bak; biz sarayın adamı falan değiliz. Sarayın adamı tam da sizsiniz.

"Boş yapma Mehmet"

(Orta Vadeli Program Hakkında) Boş bir masaldır bu. Boş yapma Mehmet.

Ne kadar kaçak FETÖ’cü varsa CHP’yi destekledi. Ya bırakın, bunlardan uzak durun dedim. Bunlardan vatana millete fayda gelmez, size de fayda gelmez dedim. Onlar bize çaktıkça prim yapacaklarını zannettiler. Bunlarla ilişki kurmayın, bunlar terörist, bunlar bit yavrusu dedik.

İktidarın bir medyası var, muhalefetin de bir medyası var. Birbirlerinden hiçbir farkları yok. Yalan söyleyen, toplumu kandıran, topluma gerçekleri anlatmayan bir medya.

Muhalefet seçmeni de kendini bir sorgulasın

Cumhuriyetçi, Atatürkçü seçmen suçluyor AK Parti seçmenini. Hatta "koyun" diyor. Çok ayıp ediyor öyle söylemekle, o ayrı mesele. Bir de kendilerini sorgulasalar. Hizmet et veya etme fark etmiyor. Kazanılacak yerler var. Bodrum’da su yok, tankerlerle su getiriyoruz ama yine kazanacak. Bu seçmen de kendini bir sorgulasın.

2018’de "Erdoğan kazanırsa dolar 8-10 Lira olur" dedim. 2023’te ise "Erdoğan bir daha seçilirse dolar 30-35 Lira olur" dedim. Yılbaşında 35 Lira olacak zaten.

400 bin dolara yabancılara vatandaşlık satıyorsunuz, yazık günah. Memleket Partisi olarak diyoruz ki bu 400 bin dolara vatandaşlık satmaktan vazgeçin.

Atatürk’e hakaret eden birisini kulağından tutup atacaksın partiden. Bu kadar basit. Atatürk bizim kırmızı çizgimiz.

Yanlış yoldasınız dediğimde "Çekil kenara, bu işler dansla olmaz, bak yüzde 60 ile kazanıyoruz" diyorlardı. 3 ay önce bunları diyorlardı. Ne oldu da şimdi 3 ay sonra değişim diyorlar?